Willis and Towers Watson have merged. Visit willistowerswatson.com

Download PDF (184K)

Jeroen Everling bezoekt Euronext Amsterdam en luidt de gong als nieuwe CEO van Willis BV

De gongslag staat symbool voor de volgende stap van Willis in Nederland, met een stabiel, maar ambitieus groeiscenario.

Reactie Jeroen Everling
“Ik kijk er naar uit om met de verschillende teams binnen Willis samen te werken en te bouwen aan een succesvolle toekomst. Tevens zie ik er naar uit om met Willis relaties en prospects in gesprek te gaan en van gedachten te wisselen over thema’s zoals: digitalisering, vervaging van grenzen en verscherping van wetgeving. Hierdoor ontstaan nieuwe risico's. Denk aan cyber, climate, environmental en 3d Printing. Organisaties moeten anticiperen op deze veranderingen en moeten zich zelf vragen stellen als: Wat zijn onze risico's en wat is de impact? Hoe goed zijn wij voorbereid op een noodscenario ?

Willis biedt ondernemerschap, specialisme, een internationaal karakter en een goede teamspirit. De organisatie heeft een mooie uitgangspositie in de Nederlandse markt met een sterk internationaal netwerk om iedere type cliënt optimaal te kunnen bedienen. Wij ambiëren een stabiel groeiscenario in de komende jaren, onderzoeken de mogelijkheden voor overnames en uitbreiding van het team met goede mensen uit de markt. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit”.

Over Willis
Vind meer informatie op onze website, www.willis.com, ons tijdschrift Resilience of blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen via onze blog, WillisWire. Grensoverschrijdend en in diverse industrieën en specialismen biedt Willis lokale en multinationale relaties “Resilience in a risky world”.